Jam & Record

Weezenhof Nijmegen 

Jam & Record, is een concept waarbij muzikanten hun oefenruimte verruilen voor  de huiskamer, dus niet de final tune maar de ruwe versies van mooie liedjes met de scherpe kantjes er nog aan.

Verwacht geen symfonieorkest, daarvoor is de woonkamer niet royaal genoeg. Het betreft vooral solo optredens of kleine formaties. Zij brengen alle genre muziek in een akoestische setting.

Er is ruimte voor maximaal 20 bezoekers.

Tijdens een gig gelden enkele regels.

Het is stil, muisstil geen telefoons, geen opnames, je mag alleen maar luisteren.

Ja en je mag feedback geven, maar alleen als het opbouwend is. De sessies zullen maandelijks plaatsvinden.


Om het geheel compleet te maken zorgen wij voor een hapje en drankje.

Het doel van deze concerten is even een geheel andere omgeving te creëren om de interactie muzikant en toehoorder maximaal te kunnen benutten en waar veel ruimte is tot creativiteit.

12 februari "Jankity"

Het was een super spontane middag en er werd zichtbaar genoten. de opkomst was boven verwachting we hebben de opbrengst van de hapjes / drankjes naar giro 555 gestort. Ook de muzikanten hebben hun gage gedoneerd, samen heeft dit geresulteerd in een mooi bedrag van €450,- iedereen heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid en we zien jullie graag een volgende keer weer. de opname volgen spoedig. 

 


Aankondiging nieuwe concerten
Tijdens de concerten worden er opnames gemaakt met meerdere camera's. En dienen als mooi naslagwerk voor de muzikanten Daarom heet het ook "Jam & Record"

privacy,   Het is niet uitgesloten dat er geen publiek in beeld komt tijdens een concert registratie.

Heeft u als bezoeker hier expliciet problemen mee, laat het ons dan voor aanvang van het concert weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

Als deelnemende muzikant.

Je ontvangt een volledige registratie van deze middag. daarnaast daarnaast is het mogelijk om alle afzonderlijke camerasporen en audiosporen te ontvangen. eventuele bewerkingen zijn bespreekbaar.

Je ontvangt geen vaste gage, we gaan wel met de pet rond.


Onderstaande opnames van eerdere bijeenkomsten.